Thursday, November 11, 2010

Arapska mužnja penisa

Sada kada smo upoznali tehniku produljivanja penisa, možemo vidjeti i koji je sljedeći korak povećavanja muškosti, dakle arapska mužnja penisa. Metodu mužnje plemena i kulture koristili su stoljećima i brižno je čuvali kao neku obiteljsku tajnu. Znanje se prenosilo s oca na sina i najpouzdanija je prirodna metoda produljivanja penisa. Ova vježba opskrbljuje penis krvlju. Nakon nekoliko mjeseci se predjeli koji zadržavaju krv u penisu povećavaju i tako stalno mogu zadržavati sve veće količine krvi, što posljedično povećava penis. Vježba zahtijeva 20 do 30 minuta, a izvodi se na rubu stola odnosno kauča ili su stojećem položaju. Za nju je potrebno malo vazelina ili dječjeg ulja. Tijekom vježbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta 'mužnji'.

Izvođenje arapske mužnje
Metoda je stara više stoljeća, a za prave rezultate ju je potrebno izvoditi na dnevnoj bazi, jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi i sačuva se cirkulacija. Prije samog izvođenja potrebno je razgibati penis i pripremiti ga vrućim zagrijavanjem o kojemu smo govorili u prvom dijelu članka. Prije nego muškarac počne s vježbom, penis je potrebno dobro obrisati, da se voda ne bi pomiješala s lubrikantom. Koraci vježbe su sljedeći:
masiranje penisa do djelomične erekcije, za tu vježbu je konstantno potreban zahvat penisa u korijenu (potpuno stražnji dio) palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Treba uhvatiti duž cijelog promjera, dakle napravi se znak 'OK' oko penisa. Palac i kažiprst se čvrsto spoje oko penisa i potiskuju krv u njemu naprijed duž erektivnog tkiva do glavića. Kad prva ruka proputuje cijeli put, palcem i kažiprstom druge ruke napravi se isto. Tempo je smiren, ruka slijedi ruku kao kod prave mužnje.

Trideset minuta ovakvih radnji je upravo prava mjera nakon koje muškarac prolazi fazu crvenih točkica na glavici penisa. One nastaju zbog rastezanja predjela u kojima se nabire krv. Da bi bilo što manje tih 'oštećenja', može se početi polako i nježno te zatim pojačavati.

Kako se arapska mužnja može pojačavati?
Počeci mužnje mogu biti nešto nježnije prirode. Dakle, prvi tjedan mužnja može trajati deset minuta sa 100 do 200 zahvata duž penisa, a drugi tjedan se može pojačati na 20 minuta, a treći na pola sata. Penis neka stalno bude u djelomičnoj erekciji. U roku tri do četiri mjeseca pokazuju se rezultati i ustrajnost je nabrzinu nagrađena, jer penis nije samo duži i širi, već i tvrđi i zdraviji. Nakon tridesetminutnog vježbanja vaš penis je topao, veći nego obično, a po njemu se osjeća peckanje. To je znak da se erektilno tkivo povećalo odnosno proširilo.

Napomene i savjeti
Najbolji izbor lubrikanta za ovu vježbu je vazelin ili dječje ulje, jer se ne upijaju prebrzo, već trljanje traje duže. Ako vježbe uzrokuju modrice, najbolje je prestati s njima sve dok penis ne ozdravi. Svakih 6 dana muškarac može napraviti jedan dan pauze, ali ona ne smije trajati predugo, jer u tom slučaju neće biti rezultata. U vježbu je potrebno uključiti i vizualizaciju i vježbe disanja. Svrha ova dva elementa je očuvanje djelomične erekcije i spriječavanje potpunog uzbuđenja i erekcije. Mužnja se ne preporuča pod tušem i uz upotrebu sapuna, jer to rezultira višednevnim bolovima. U slučaju da se tijekom mužnje javi potreba za ejakulacijom, potrebno je stati i pričekati da bi se mogla nastaviti. Ova vježba je korisna i pri učenju kako zadržati preuranjenu ejakulaciju tijekom spolnog odnosa.

No comments:

Post a Comment